Praxis Iuris Besplatna primarna pravna pomoć i stručna praksa na Pravnom fakultetu u Rijeci

Interpersonalne kompetencije

Održan posljednji ciklus radionica za usavršavanje interpersonalnih kompetencija studenata


Od 17. do 21. listopada studenti Pravnog fakulteta u Rijeci sudjelovali su na petodnevnoj radionici za usavršavanje interpersonalnih kompetencija koja se održala na Pravnom fakultetu. Radionicu je vodila gđa. Asja Lajtman Bosilj, a dojmove kolegica i kolega o tome kako je protekla radionica možete pročitati u nastavku:

„Radionice su bile vrlo korisne iz razloga što su mi omogućile bolje upoznavanje kolega koje je bilo teže zbog pandemije. Također timski rad je bio koristan i mogli smo kroz komunikaciju razmijeniti svoje stavove i mišljenja, nije uvijek bilo slaganja, ali naučili smo ponešto o sebi i drugima i kako ćemo našu komunikaciju ubuduće primijeniti prema drugima, ne samo prema kolegama studentima, već i prema našim budućim studentima. Smatram kako sam uvidjela gdje trebam poraditi na svojim komunikacijskim vještinama kroz izlaganje prezentacije i svidio mi se sami koncept radionice.“

  • Anja Dmitrović

“Na radionici je bila opuštena atmosfera te je svatko imao priliku izraziti svoje mišljenje vezano za teme koje smo obrađivali. Što više, upoznala sam nove kolege s kojima sam se nastavila družiti i nakon završetka radionice.”

  • Paola Broznić

“Radionica mi se jako svidjela te ju smatram iznimno korisnim iskustvom. Atmosfera je bila jako ugodna te je svatko imao priliku izraziti svoj stav i poraditi na komunikaciji i javnom nastupu, također je materija koju smo odradili tokom 5 dana održavanja radionice iznimno primjenjiva u našoj pravnoj struci te sam zahvalna na pruženoj prilici. Predavačica je bila vrlo ugodna te sam upoznala nove kolege s kojima sam nastavila druženje što je super! Hvala još jednom na pruženom iskustvu!”

  • Ksena Popović

“Radionica za usavršavanje interpersonalnih kompetencija veoma mi se dojmila. Tijekom 5 dana predavačica Asja Lajtman Bosilj nas je kroz zanimljive i raznovrsne radionice podučila mnogim aspektima komunikacije koji su izrazito važni za pravničku karijeru. Predavanja i zadaci bili su dinamični te usmjereni na poboljšanje vlastitih interpersonalnih vještina što je i konačni cilj ovog projekta.”

  • Sandro Miličković

„Radionica interpersonalnih vještina bila je vrlo zanimljiva, korisna i zabavna. Voditeljica radionice zadala nam je brojne zadatke koji su nam omogućili da s više razumijevanja usvojimo predviđeno gradivo. Bilo je vrlo interaktivno i dinamično i vjerujem kako će mi biti od velike koristi u daljnjem profesionalnom i privatnom životu.“

  • Antonela Kusturin